Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 15:33

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δώρισε αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Αστυνομία της Μεσσηνίας

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δώρισε αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Αστυνομία της Μεσσηνίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ
Ο κορυφαίος Καλαματιανός ποδοσφαιριστής στη γερμανική Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παρέδωσε σήμερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, ως δωρεά, 25 αλεξίσφαιρα γιλέκα για την ομάδα ΔΙΑΣ (Δίκυκλη Αστυνόμευση)…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο, «σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή αλεξίσφαιρων γιλέκων, τα οποία προσέφερε ανιδιοτελώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Σωκράτης ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,  για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αθλητής ποδοσφαίρου παραχώρησε είκοσι πέντε (25) αλεξίσφαιρα γιλέκα για την κάλυψη των αναγκών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικό Διευθυντής κ. Παναγιώτης Πούπουζας, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Σωκράτη ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ και του απένειμε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης αυτής προσφοράς».