Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 10:37

Πιάστηκαν άτομα που έκλεψαν δεκάδες καπάκια σε δρόμους και πεζοδρόμια της Μεσσήνης

Πιάστηκαν άτομα που έκλεψαν δεκάδες καπάκια σε δρόμους και πεζοδρόμια της Μεσσήνης

ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ
Ένας 34χρονος και ένας 38χρονος, τσιγγάνοι, είναι οι δράστες της κλοπής μεταλλικού αντικειμένου από αγρόκτημα στο Δήμο Οιχαλίας. Όπως όμως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι συγκεκριμένοι έχουν πράξει πολλές ακόμη κλοπές με «εντυπωσιακότερη» την αφαίρεση 42 καπακιών φρεατίων σε δρόμους και πεζοδρόμια της Μεσσήνης, στις 4 Μάρτη…

Η κλοπή του μεταλλικού αντικειμένου από το αγρόκτημα στο Δήμο Οιχαλίας έγινε την Τρίτη, ενώ τα δύο άτομα συνελήφθηκαν χθες. Στη συνέχεια προέκυψε ότι οι ίδιοι στις 14 Φλεβάρη έκλεψαν 14 ευρώ από γυναίκα σε καφενείο στην Άμφεια, στις 3 Μάρτη έκλεψαν εξαρτήματα αυτοκινήτων από συνεργείο στην Αίπεια και την επομένη έκλεψαν τα καπάκια των φρεατίων στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, «συνελήφθησαν, χθες (7.3.2018) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 38 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (6.3.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού, μεταλλικό εξάρτημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.2.2018 έως και την 4.3.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέπραξαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, από οπού αφαίρεσαν χρήματα και μεταλλικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε».