Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 18:10

Είχε χασίς στις Γαϊτσές της Μάνης

Είχε χασίς στις Γαϊτσές της Μάνης

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙ 
Έναν 52χρονο συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί στις Γαϊτσές του Δήμου Δυτικής Μάνης, καθώς βρέθηκε να έχει ποσότητα χασίς, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκε και άλλη ποσότητα αλλά και σπόροι κάνναβης…

Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθη, σήμερα (4.12.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, ένας 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σήμερα (4.12.2018) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,3- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -144- γραμμαρίων, καθώς και σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων.

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης”.

Επίσης το πρωί αστυνομικοί συνέλαβαν στο Αριοχώρι του Δήμου Καλαμάτας 30χρονη γυναίκα γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης.