Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 12:45

Η Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας στον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο

Η Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας στον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο

Την αναγκαιότητα του ρόλου της Δημοτικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα του σχεδίου που πρέπει να διαθέτει ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή της κατά το επόμενο διάστημα, που η επισκεψιμότητα στην Καλαμάτα αναμένεται να αυξηθεί, σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας οι οποίοι τον επισκέφθηκαν…

Ειδικότερα, τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκαν ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου με αρμοδιότητα τη Δημοτική Αστυνομία Κώστας Παπαδάκης, ο διευθυντής της υπηρεσίας Γιώργος Πετρόπουλος και η δημοτική αστυνόμος, Μαρία Γεωργουλέα.

Όπως σημειώνεται σε σχετικο δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας,  “ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους, ευχήθηκε στον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παπαδάκη να έχει μια επιτυχημένη θητεία, για την οποία είναι βέβαιος ότι θα συμβεί, δεδομένης της 30χρονης θητείας του στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Το αυτό ευχήθηκε και στον Δ/ντή της Δημ. Αστυνομίας και στην ομάδα του, οι οποίοι έχουν δείξει δείγματα γραφής και υλοποιούν με επιτυχία το έργο που τους έχει ανατεθεί .

Επιπλέον εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει στο μέλλον ο κατάλληλος σχεδιασμός για μια αποτελεσματική Δημοτική Αστυνομία ενόψει και της αυξημένης επισκεψιμότητας της πόλης μας”.