Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 18:23

Ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ ανακοίνωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ ανακοίνωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ 
Τις επόμενες ημέρες η αστυνομική δύναμη στη Μεσσηνία θα ενισχυθεί με τρεις επιπλέον ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος και συνολικά με 30 αστυνομικούς, ανακοίνωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, σύμφωνα με την ενημέρωση που του έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης...

Ο βουλευτής κ. Χρυσομάλλης σημειώνει ότι οι τρεις ομάδες ΟΠΚΕ θα δραστηριοποιηθούν σε όλο το Νομό, με έμφαση όμως στις περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας, καθώς καταγράφεται αυξημένη παραβατικότητα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ειδικότερα σε δελτίο Τύπου από το γραφείο του κ. Χρυσομάλλη σημειώνονται τα εξής: “Τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, για το κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στη Μεσσηνία, με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα παραβατικότητας.

Όπως δήλωσε ο Μεσσήνιος βουλευτής: «Κατόπιν σταθερής επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συνεχών συνεννοήσεων, διαμορφώθηκε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Το πρώτο βήμα του σχεδίου αυτού θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες, με την αποστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας 3 Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) συνολικής δυναμικότητας 30 ανδρών. Οι ομάδες θα επιχειρούν στο σύνολο του νομού, αλλά με ιδιαίτερη στόχευση στις περιοχές των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης, όπου εντοπίστηκαν έντονες παραβατικές συμπεριφορές το τελευταίο διάστημα και οι οποίες οδήγησαν στη συνέχεια και στα γνωστά γεγονότα των ταραχών.

Από την πρώτη στιγμή έχω πάρει, με σχετικό δελτίο τύπου μου, ξεκάθαρη θέση τόσο για την εφαρμογή του νόμου και την επιβολή της τάξης στο νομό μας, όσο και για την ρεαλιστική αντιμετώπιση του προβλήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας. Και με την κίνησή του αυτή ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταποκρίνεται ουσιαστικά στο πρόβλημα. Οφείλω να τον ευχαριστήσω θερμά τόσο για την άμεση και συνεχή επικοινωνία ήδη από την πρώτη στιγμή, όσο και για την αποτελεσματική και ρεαλιστική του επέμβαση στο πεδίο της ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας»”.