Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 04:36

Τσιγγάνος δεν ήθελε να πληρώσει το ταξί, οπότε το πήρε κι έφυγε…

Τσιγγάνος δεν ήθελε να πληρώσει το ταξί, οπότε το πήρε κι έφυγε…

ΣΥΞΥΛΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ
Νυχτοκάματο τρόμου και αγωνίας για έναν ταξιτζή της Καλαμάτας. Τη νύχτα της Τρίτης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο νεαρός τσιγγάνος, με προορισμό την κατασκήνωση της Μπιρμπίτας. Όταν έφτασε εκεί το ταξί, ο τσιγγάνος βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να πληρώσει, ο οδηγός τον πήρε από πίσω ζητώντας τα χρήματα και εκείνος τότε μπήκε στο ταξί και έφυγε, αφήνοντας τον ταξιτζή σύξυλο!

Ευτυχώς ο ταξιτζής είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας βρήκαν (και συνέλαβαν) τον τσιγγάνο με το ταξί λίγο πιο πέρα από τη Μπιρμπίτα, στην περιοχή των καρτ, στη Δυτική Παραλία.
Ο τσιγγάνος είναι 28 ετών και όπως σημειώνει το αστυνομικό δελτίο, «είχε επιβιβασθεί ως πελάτης σε ταξί και φτάνοντας στον προορισμό του δεν κατέβαλε το αντίτιμο της διαδρομής ως όφειλε, ενώ στη συνέχεια επιβιβάσθηκε στη θέση του οδηγού και αφαίρεσε το όχημα, παρά την προσπάθεια του ιδιοκτήτη να τον αποτρέψει. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του».