Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 09:56

Ταυτοποιήθηκε ο καλλιεργητής φυτείας που βρέθηκε στις Πηγές τον Ιούλιο του 2020

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 
Ένας 59χρονος είναι ο καλλιεργητής φυτείας 30 δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις 7 Ιούλη 2020 σε αγροτοδασική περιοχή των Πηγών Αλαγονίας και η οποία μέχρι τώρα παρέμενε “ορφανή”, δεν είχε ταυτοποιηθεί ο καλλιεργητής της. Ύστερα όμως από συνεχιζόμενες έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και με στοιχεία που προέκυψαν από βιολογικό υλικό και μαρτυρίες ταυτοποιήθηκε τελικά ο δράστης, ένας 59χρονος από την ευρύτερη περιοχή, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά ότι σε συνέχεια αστυνομικού δελτίου που εκδόθηκε στις 7/7/2020, “ που αφορούσε τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας και την κατάσχεση συνολικά -30- δενδρυλλίων κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του καλλιεργητή της φυτείας. Πρόκειται για 59χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. H αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας”.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Επίσης η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε ότι προχθες στο Καλάμι της Καλαμάτας συνελήφθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος “41χρονος ημεδαπός, γιατί την 16.11.2021 αφαίρεσε από προαύλιο χώρο οικίας, -4- ζάντες αλουμινίου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας”.