Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 10:08

Αποτελέσματα αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία και όλη την Περιφέρεια

Αποτελέσματα αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία και όλη την Περιφέρεια

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 105 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ  
Δέκα οχτώ άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί στη Μεσσηνία στο πλαίσιο καθιερωμένης τακτικής επιχείρησης που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, κατασχέθηκαν στη Μεσσηνία ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 116,6  γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και δέκα ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθηκαν συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, πέντε ημεδαποί για ναρκωτικά και δέκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Στη εν λόγω επιχείρηση συνελήφθηκαν συνολικά 105 άτομα, προσήχθηκαν 178 και ελέγχθηκαν 1.222. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 860 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 230 παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου σημειώνει ότι “οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών”.