Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 09:23

Σοκ για τον διεστραμμένο με το πορνογραφικό υλικό με βρέφη και νήπια

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μούδιασμα, σοκ, οργή προκαλεί στους Καλαματιανούς η είδηση για τον 56χρονο που κατείχε πορνογραφικό υλικό με ενήλικους σε σεξουαλικές πράξεις με βρέφη και νήπια! Ο 56χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας…

Το πορνογραφικό υλικό βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 56χρονου, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων.
Όπως σημειώνεται στο αστυνομικό δελτίο, χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 56χρονο και ειδικότερα, «κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 56χρονο, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, να έχει εισέλθει, μέσω διαδικτύου, από το κινητό του τηλέφωνο σε ιστοσελίδα, από όπου προμηθευόταν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Το κινητό τηλέφωνο του 56χρονου κατασχέθηκε, ενώ από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, διακριβώθηκε η κατοχή αρχείων (εικόνων) με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία αναπαριστούσαν παιδιά νηπιακής και βρεφικής ηλικίας σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες, γεγονός για το οποίο ο 56χρονος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.
Το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.
Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».