Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 17:25

Υποτροφίες σε καλούς μαθητές από την ευρύτερη περιοχή προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Υποτροφίες σε καλούς μαθητές από την ευρύτερη περιοχή προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 
Κάλεσμα στους γονείς των καλών μαθητών της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο στη Γλώσσα, τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά, ώστε να κερδίσουν υποτροφία για τη φοίτηση στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά απευθύνει η διεύθυνση της ιδιωτικής σχολικής μονάδας. Οι μαθητές, που από το Δημοτικό θα πάνε τη νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο, ανάλογα με την επίδοση που θα έχουν στον διαγωνισμό της 2ας Ιουνίου, μπορούν να κερδίσουν υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα, με 30% και με 20%. Οι μαθητές που θα συνεχίσουν να αριστεύουν θα κερδίσουν υποτροφίες και τα επόμενα χρόνια της φοίτησής τους. Επιπλέον, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά ανταμείβουν με υποτροφίες μαθητές που διακρίνονται στις επιστήμες, τις τέχνες και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό...

Ο διαγωνισμός του άλλου Σαββάτου θα γίνει με διαδικασία αντίστοιχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Τα ονόματα στα γραπτά των εξεταζομένων θα καλυφθούν με ταινία και οι εξεταστές δεν θα γνωρίζουν τίνος το γραπτό διορθώνουν. Επίσης θα δημοσιευθούν τα ονόματα μόνο όσων κερδίσουν τις υποτροφίες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, η υποτροφία αντιστοιχεί σε έκπτωση έως και 50% στα δίδακτρα της Α’ Γυμνασίου, με δυνατότητα διατήρησή της έκπτωσης σε όλο το Γυμνάσιο. Επισημαίνεται ακόμη ότι οι υποτροφίες και τα αριστεία παρέχονται στους μαθητές στο Γυμνάσιο αλλά και στις πρώτες δύο τάξεις του Λυκείου στους τομείς των Επιστημών, του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bougas-school.gr/eggrafes-ipotrofies/ καθώς και να επικοινωνήσουν με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με το τηλέφωνο στο 2721092122 και 2721091022.
Στ.Μ.