Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 18:30

Γλέντι και μηνύματα για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων

Γλέντι και μηνύματα για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων

ΠΙΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να σφίξουν τους δεσμούς τους είχαν τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, που χθες το βράδυ πραγματοποίησαν συνεστίαση και έκοψαν την πίτα τους στου «Κουκούτση». Οι εκπρόσωποι του Σωματείου τόνισαν την ανάγκη της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων, ενώ τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γιακουμής, συμβασιούχος εργαζόμενος στον Βιολογικό Καθαρισμό της Καλαμάτας…

Όπως σημειώνει το Σωματείο, «οργάνωση της πάλης, μέσα από μαζικά, δυνατά και ταξικά συνδικάτα και όχι αναμονή, ήταν το μήνυμα που έδωσαν τα μέλη του ΔΣ στον χαιρετισμό τους κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό κέντρο Κουκούτση. Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μαζική και το γλέντι που έστησαν οι εργαζόμενοι μετά την κοπή της πίτας, συνοδεύτηκε με κέφι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο συμβασιούχος εργαζόμενος στο Βιολογικό Γιακουμής Δημήτρης, που κέρδισε ένα ταξίδι με 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Έδεσσα».