Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 10:11

Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος σε σπίτια

Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος σε σπίτια

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ»
Όταν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού σε σπίτια οικογενειών που δεν έχουν χρήματα συμμετέχουν καμιά 30αριά άτομα, τότε όχι μόνο δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα αλλά και ο κόσμος που δεν συμμετέχει δείχνει σαν να συμφωνεί με τα συγκεκριμένα μέτρα, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Συλλογικότητα «Δρόμος Ανοιχτός Καλαμάτας», η οποία καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στη ΔΕΗ, για τις διακοπές ηλεκτροδότησης οικιών…

Ειδικότερα η συλλογικότητα σημειώνει: «Το πολιτικό σύστημα, προσπαθώντας να στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου και να δικαιολογήσει τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς (ειδικά τώρα τελευταία παίρνει) κατηγορεί την κοινωνία για την κατάντια που την έχει το ίδιο φέρει. Το "μπαταχτσήδες" χρησιμοποιείται λοιπόν από αυτούς που έχουν εξαθλιώσει τους πολίτες - εργαζόμενους για να προκαλέσει εντυπώσεις και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το πετυχαίνει λοιπόν όσο εμείς δεν αντιδρούμε. Η λογική λέει ότι κανένας μπαταχτσής δεν θα έμενε δίχως ρεύμα, δίχως νερό και δεν θα έχανε και το σπίτι του. Όμως όταν οι αντιδράσεις γίνονται από 30 άτομα (στην Καλαμάτα π.χ) τότε κάτι δεν πάει καλά. Το λιγότερο κακό είναι ότι μοιάζει να συμφωνείς με τους συκοφάντες σου.

Όποιος λοιπόν συμφωνεί με αυτά, τη ερχόμενη Δευτέρα 2/4/2018 στην Αρτέμιδος μπροστά στα γραφεία της Δ.Ε.Η ας έρθει να δώσει έμφαση και δυναμική σε ο,τι διεκδικούμε για τους ανέργους και  όσους δεν μπορούν να πληρώσουν όσα μας χρεώνουν».