Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 20:46

Νέα εμπλοκή στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 
Το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινούσαν από το πρωί στο συνεδριακό κέντρο του Elite στην Καλαμάτα όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά νωρίτερα σημειώθηκε και νέα εμπλοκή ύστερα από αιφνιδιαστική και δυναμική είσοδο του ΠΑΜΕ στο χώρο των εργασιών του συνεδρίου. Η εμπλοκή σημειώθηκε όταν η πλειοψηφία στη διοίκηση της ΓΣΕΕ επιχείρησε να προχωρήσει νωρίτερα στη νομιμοποίηση όλων των αντιπροσώπων, ενώ το ΠΑΜΕ αντιδρά επιμένοντας ότι δεν έχει τηρηθεί η τυπική διαδικασία της ταυτοποίησης, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι κάρτες αντιπροσώπων διανεμήθηκαν από καμαριέρες του ξενοδοχείου και μάλιστα όχι στους ίδιους τους αντιπροσώπους αλλά αφέθηκαν στα κρεβάτια των δωματίων του ξενοδοχείου!...

Το αίτημα του ΠΑΜΕ είναι να γίνει η ταυτοποίηση των συνέδρων με την τυπική διαδικασία και να ξεκινήσει το συνέδριο με εκείνους τους αντιπροσώπους για τους οποίους δεν υπάρχουν αποδείξεις και αμφιβολίες ότι συμμετέχουν νόμιμα στη σύνθεση του Σώματος των συνέδρων. Και αυτοί οι νόμιμοι σύνεδροι να αποφασίσουν με ψηφοφορία τι θα γίνει με τους 53 οι οποίοι, σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, δεν έχουν μπει νόμιμα στη σύνθεση του Σώματος καθώς χαρακτηρίζονται ως εργοδότες και ως “νόθοι” σύνεδροι.

Αυτή την ώρα στην αίθουσα του συνεδρίου βρίσκονται μέλη του ΠΑΜΕ ενώ από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το τι πρόκειται να γίνει.

Στ.Μ.