Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 09:31

Εξόρμηση ενημέρωσης των καταναλωτών για την ακρίβεια έξω από σούπερ μάρκετ της Καλαμάτας

Εξόρμηση ενημέρωσης των καταναλωτών για την ακρίβεια έξω από σούπερ μάρκετ της Καλαμάτας

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ 
Σε συλλογικό αγώνα για να μην υπάρχουν πεινασμένοι και άστεγοι κάλεσαν καταναλωτές, σε εξόρμηση που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, έξω από σούπερ μάρκετ, μέλη του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα. Τους κάλεσαν επίσης στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται για την Παρασκευή, στην πλατεία 23 Μάρτη, για τη δημόσια υγεία και την ακρίβεια…

Το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνει: “Εξόρμηση σε super market  της Καλαμάτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας δυνάμεις του συνδικάτου υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα. Τα μέλη του συνδικάτου ενημέρωσαν εργαζόμενους και καταναλωτές για την κατάσταση με το τεράστιο κύμα ακρίβειας, που όταν πηγαίνουμε στο super market υπολογίζουμε τι δεν θα πάρουμε, που παθαίνουμε ηλεκτροσόκ όταν μας φτάνουν οι λογαριασμοί του ρεύματος. Ένα στα πέντε νοικοκυριά να ξεπαγιάζει, δεν μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι μας πετρέλαιο. Από την άλλη ο ονομαστικός μισθός μένει καθηλωμένος για πάνω από μια δεκαετία και οι Υπουργοί αποφασίζουν με τους άθλιους νόμους τον κατώτατο μισθό ανάλογα με το πώς διασφαλίζεται η κερδοφορία των ομίλων.

Απάντηση μας απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδοσία είναι ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας για να μην υπάρχουν πεινασμένοι και άστεγοι, για δουλειά με δικαιώματα, για να ζούμε αξιοπρεπώς εμείς και τα παιδιά μας.

Απάντηση θα είναι η μαζική συμμετοχή μας στην μεγάλη συγκέντρωση που οργανώνουν σωματεία και φορείς για την προστασία της υγείας, του εισοδήματος και των δικαιωμάτων μας, την Παρασκευή 25 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία 23ης Μαρτίου”.