Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 20:39

Επανόρθωση για το δημοσίευμα κατά του Θανάση Πετράκου για τα επεισόδια στο Περιφερειακό

Επανόρθωση για το δημοσίευμα κατά του Θανάση Πετράκου για τα επεισόδια στο Περιφερειακό

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2012 
Ανακάλεσε ο Θανάσης Πετράκος τη μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας «moriasnews», μετά την γραπτή δήλωση που κατέθεσε ο Ιωάννης Λάμπρου ότι όσα γράφτηκαν περί σχέσης του Θανάση Πετράκου με τα επεισόδια που έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τον Απρίλη του 2012, ήταν ανυπόστατα. Ο Θανάσης Πετράκος σε δήλωσή του σημειώνει ότι έχει ασκήσει αγωγή και κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φλεβάρη του 2018…

Η δήλωση του Θανάση Πετράκου έχει ως εξής: «Χθες Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου εκδικάστηκε επιτέλους η μήνυση που είχα καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ιωάννη Λάμπρου δημοσιογράφου, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ηλεκτρονικού site «moriasnews.gr», σχετικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Τρίπολη στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 5/4/2012.

Ο κατηγορούμενος Ιωάννης Λάμπρου κατέθεσε γραπτή δήλωση στο δικαστήριο στην οποία τονίζει ότι όσα έγραψε εις βάρος μου ήταν ανυπόστατα και ότι δεν είχα καμία σχέση με τα επεισόδια. Δήλωσε επίσης, ότι όλα τα συκοφαντικά που έγραψε εναντίον μου ήταν αποτέλεσμα σύγχυσης και παραπληροφόρησης.

Μετά τη δήλωσή του αυτή και την αποδοχή ότι με σέβεται και με εκτιμά και αφού κατετέθη η δήλωση στα επίσημα πρακτικά της δίκης παραιτήθηκα από οποιαδήποτε αξίωση εναντίον του.

Έγινε λοιπόν φανερό ότι όλα ειπώθηκαν τότε ήταν συκοφαντίες και ψεύδη που προήλθαν από όσα είχε πει τότε ο κ. Τατούλης εναντίον του οποίου έχω ασκήσει αγωγή η οποία είναι προσδιορισμένη να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2018».