Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 21:28

Να παραταθεί η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τους πλημμυρόπληκτους της Καλαμάτας

ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΒΒΑΤΑ
Το αίτημα να δοθεί παράταση για έναν χρόνο στην απαλλαγή των πλημμυρόπληκτων της Καλαμάτας, των ανθρώπων που κινδύνευσε η ζωή τους και καταστράφηκε η περιουσία τους από τη λασποπλημμύρα της 7ης Σεπτέμβρη 2016, ζήτησε το μεσημέρι, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς…

Οι συγκεκριμένοι, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχαν απαλλαγεί από τα δημοτικά τέλη για ένα χρόνο, όμως, όπως τόνισε ο Δημήτρης Φαββατάς στην Οικονομική Επιτροπή, επιβάλλεται να δοθεί παράταση για ένα χρόνο ακόμη γιατί οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν ακόμη σοβαρά προβλήματα από τις ζημιές που υπέστησαν.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, κάλεσε το δημοτικό σύμβουλο να υποβάλει γραπτώς το αίτημά του ώστε να εξεταστεί από την Οικονομική Υπηρεσία. Επιπλέον του είπε ότι θα μπορούσε να καταθέσει το αίτημα αυτό την περασμένη εβδομάδα, όταν συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σχολίασε μάλιστα ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Δημήτρης Φαββατάς βάζει τώρα αυτό το θέμα ενδεχομένως έχει σκοπό τη ψηφοθηρία και το χάιδεμα των αυτιών των πλημμυροπαθών.
Στ.Μ.