Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 00:15

Η Φιλαρμονική του Δήμου Δυτικής Μάνης στην παρέλαση της Καρδαμύλης

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
“Νιώθουμε υπερήφανοι και ως συμμετέχοντες και ως θεατές της Φιλαρμονικής Μας! Συγχαρητήρια στον μαέστρο Μας!”, γράφει ένα από τα σχόλια κάτω την ανάρτηση της φωτογραφίας της Φιλαρμονικής του Δήμου Δυτικής Μάνης, κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδαμύλη. Είναι φωτογραφία που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ο μαέστρος της Φιλαρμονικής, Τάσος Δράμπαλης. Και όταν κάνεις τους κατοίκους μιας περιοχής με λίγους μόνιμους κατοίκους, απομακρυσμένης από τη μεγάλη πόλη του Νομού, να νιώθουν υπερηφάνεια και χαρά, τότε πραγματικά αξίζεις συγχαρητήρια…

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης και ο μαέστρος Τάσος Δράμπαλης και μόνο ότι κατάφεραν να φέρουν στη Φιλαρμονική μικρά παιδιά, να τα κάνουν να αγαπήσουν και να παίξουν μουσική, έχουν πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Γιατί αν δεν είχε ιδρυθεί η Φιλαρμονική τότε η μουσική θα ήταν όνειρο που τα παιδιά θα μπορούσαν να το ζήσουν μόνο αν είχαν τη δυνατότητα να πηγαινοέρχονται για μαθήματα στην Καλαμάτα.

Μπράβο λοιπόν στο Δήμο και στον αγαπητό Τάσο Δράμπαλη και μακάρι η Δυτική Μάνη να αρχίσει να χτίζει παράδοση στη μουσική.

Στ.Μ.