Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 19:40

Φανερά ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος στον Μητροπολίτη για τα Χριστούγεννα

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ 
Επίσκεψη, φανερή, στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει επιλεγεί από τη δημοτική ομάδα της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εύη Παπαγεωργίου. Ο Μητροπολίτης δέχτηκε επισκέψεις για ευχές για τα χριστουγέννα από φορείς και παράγοντες της περιοχής, ενώ σύλλογοι, ομάδες, ο στρατός, είπαν τα κάλαντα…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης, “χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών αλλά και χορωδίες φορέων της πόλης.

Μεταξύ αυτών στρατιώτες από το 9ο Σύνταγμα Πεζικού και την 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος, οι εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Μεσσηνίας και η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπό­λεως.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε επίσης εόρτιες ευχές από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων.

Ο  κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψή τους και ευχήθηκε πατρικά για υγεία, ευτυχία και προκοπή προσωπική και οικογενειακή”.