Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 09:52

Η Νάντια Γιαννακοπούλου βάζει γερά πλάτη για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Νάντια Γιαννακοπούλου βάζει γερά πλάτη για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Ως επιτυχία και της Νάντιας Γιαννακοπούλου προβάλλεται η επιτυχημένη ομιλία του υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου, στο Περιστέρι, πριν από λίγες μέρες. Η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής σήμερα στο Δυτικό Τομέα της Αττικής, στη Μεσσηνία στο παρελθόν, από την αρχή, πολύ πριν από τον τραγικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά, πήρε καθαρή στάση, δηλώνοντας την υποστήριξή της στον Ανδρέα Λοβέρδο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι εκείνος είναι ο υποψήφιος πρόεδρος που μπορεί να ξανακάνει μεγάλη την παράταξή της…

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” για τη συμβολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου στην προεκλογική εκστρατεία του Ανδρέα Λοβέρδου: “Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στο Περιστέρι, στην εκλογική περιφέρεια της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Δυτικό Τομέα. Μέσα και έξω από την αίθουσα υπήρχε πολύ κόσμος, στους οποίους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης. «Ζητώ μια ευκαιρία ως αγωνιστικός πολιτικός. Όχι ως πολιτικός που κρυβόταν ή θα κρύβεται και δεν θα δίνει μάχες. Οι άλλοι να ερωτηθούν. Εγώ το έχω απαντήσει το ερώτημα και το ξαναλέω σήμερα εδώ: ό,τι και αν πείτε, ό,τι και αν αποφασίσετε, ό,τι και αν διαλέξει το “εμείς” εγώ θα είμαι εκεί για να υπακούω στην πλειοψηφία και στη θέληση της» είπε χαρακτηριστικά”.

Από την πλευρά της η Νάντια Γιαννακοπούλου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επομένη της ομιλίας Λοβέρδου στο Περιστέρι έγραψε: “Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους αγαπημένους φίλους που έδωσαν εχθές το βράδυ στο Περιστέρι ένα απίστευτα δυνατό μήνυμα επανεκκίνησης της παράταξης! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Είναι ξανά εδώ, ενωμένο δυνατό!”.

Στ.Μ.