Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 10:31

Δύσκολοι καιροί και για τα μέντιουμ…

Δύσκολοι καιροί και για τα μέντιουμ…

Αυτή η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, μέχρι και τα μέντιουμ έχασαν την πελατεία τους και βγήκαν στην ανεργία!
Αυτό το αναγνωρίζει ακόμη και η δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγε μια γυναίκα μέντιουμ, που έμεινε χωρίς δουλειά, και η οποία είναι υπερχρεωμένη σε τράπεζες. Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, λοιπόν, ανέστειλε κάθε οικονομική υποχρέωση του μέντιουμ προς τις τράπεζες, μέχρι να βελτιωθεί και πάλι η οικονομική της κατάσταση.
Ιδού τι λέει, μεταξύ άλλων, η δικαστική απόφαση: «Το επάγγελμα του μέντιουμ που ασκούσε, το εγκατέλειψε, αφού, κατά τους ισχυρισμούς της, αλλά και κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας (που λαμβάνονται υπόψη αυτεπαγγέλτως από το Δικαστήριο), δεν είναι δυνατό να της αποφέρει πλέον εισόδημα, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχονται με αυτό, δεν αφορούν στην ικανοποίηση βασικών βιοτικών αναγκών ενός μέσου πολίτη, αλλά αφορούν στην επίλυση προβλημάτων κάποιου εξειδικευμένου κοινού».
Πολύ σωστά απάλλαξε προσωρινά το δικαστήριο την υποχρεωμένη γυναίκα από τις απαιτήσεις των τραπεζών. Από την άλλη, ωστόσο, δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε από ένα δικαστήριο ότι τα μέντιουμ επιλύουν προβλήματα…
Στ.Μ.