Συγκεκριμένα η απάντηση είναι: “Η αναγνώριση του έργου των υπαλλήλων στα Νοσοκομεία από την κοινωνία είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή.
Τα διαχρονικά αιτήματά μας για μονιμότητα στην εργασία μας, την ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά και την επάρκεια σε μέσα και υλικά για την ασφάλεια του προσωπικού εκφράστηκαν κατά την διάρκεια των δηλώσεων του Προέδρου του Σωματείου σε τηλεοπτικό σταθμό για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και τα αναδεικνύουμε σε κάθε κινητοποίησή μας.
Η συγκεκριμένη μέρα φέτος δεν ενδείκνυται για συγκεντρώσεις αλλά για αγώνα για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.
Εν μέσω μάλιστα αυτής της πανδημίας που όλοι καλούνται να παραμείνουν σπίτια τους και να διαφυλάξουν τους εαυτούς τους και εμάς θα ήταν παράλογο να προβούμε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας διαταράσσοντας ότι οι ίδιοι προφυλάσσουμε..
Η κρίση θα περάσει και καλό θα ήταν όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα στην αντιμετώπισή της.
Παραμείνετε λοιπόν σπίτι σας και αφήστε εμάς που εργαζόμαστε κατά την διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να την ξεπεράσουμε !!”.
Εμείς πάντως δεν σχολιάσαμε κάτι για συγκέντρωση. Το σχόλιο που κάναμε είναι ΕΔΩ
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004