Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 18:53

Ο Άγγελος Χρονάς στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας - Ικανοποίηση για τους εμβολιστικούς ρυθμούς

Κωνσταντίνος Βλαχοδημητρόπουλος, Δήμητρα Συκά, Άγγελος Χρονάς Κωνσταντίνος Βλαχοδημητρόπουλος, Δήμητρα Συκά, Άγγελος Χρονάς

Ικανοποιημένος δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, εντεταλμένος για θέματα υγείας, Άγγελος Χρονάς, από τους ρυθμούς των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Ο εντεταλμένος σύμβουλος είχε συνεργασία με τον συντονιστή δράσεων των Κινητών Μονάδων Υγείας του ΕΟΔΥ, Κωνσταντίνο Βλαχοδημητρόπουλο και την προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Δήμητρα Συκά, ενώ έδωσε στο προσωπικό για τις προσπάθειές του σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται: “Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Άγγελος Χρονάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και συναντήθηκε με τον Συντονιστή δράσεων των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Βλαχοδημητρόπουλο Κωνσταντίνο καθώς και με την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Δήμητρα Συκά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Ιατρούς, να επισκεφτεί όλα τα Ιατρεία και να δει από κοντά την διαδικασία εμβολιασμού, η οποία προχωρά, όπως ανέφερε, με ικανοποιητικούς ρυθμούς στο εμβολιαστικό κέντρο. 

Ο κ. Χρονάς συζήτησε  για διάφορα θέματα που απασχολούν το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και αφού το συνεχάρη για την δουλειά που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν σε δύσκολες εποχές, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, τους δήλωσε πως ως περιφερειακή αρχή θα είναι στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστεί, βάσει πάντα των αρμοδιοτήτων που τους παρέχει ο Νόμος. 

Άλλωστε η περιφερειακή αρχή Νίκα , όπως σημείωσε ο κ. Χρονάς, και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου,  έχουν θέσει τα θέματα Υγείας σε προτεραιότητα και όχι μόνο λόγω του Κορωνοϊού. 

«Η Υγεία είναι το σπουδαιότερο αγαθό για τον άνθρωπο», τόνισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, συμπληρώνοντας πως « οφείλουμε όλοι μας να την στηρίξουμε και να παρέχουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για βελτίωση τόσο της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης όσο και της Νοσοκομειακής»”.