Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 17:51

Δημιουργία Κεντρικής Αγοράς στη Μεσσήνη εξήγγειλε ο Αλέξης Χαρίτσης

Δημιουργία Κεντρικής Αγοράς στη Μεσσήνη εξήγγειλε ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
Στήριξη στο Δήμο Μεσσήνης για τη δημιουργία Κεντρικής Αγοράς ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης...

Σημείωσε ότι ο Δήμος θα ενισχυθεί σε ό,τι χρειάζεται όσον αφορά τεχνογνωσία, αντιμετώπιση γραφειοκρατικών προβλημάτων για αδειοδοτήσεις, αλλά και με χρηματοδότηση, καθώς πρόκειται για «ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία γενικότερα».

Το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος Μεσσήνης σχεδιάζει εδώ και χρόνια, ενώ γι’ αυτό είχε ξεκινήσει και μελέτη - δωρεά του Ιδρύματος Κωνσταντακόπουλου. Στόχος η δημιουργία μιας Δημοτικής Αγοράς που θα περιλαμβάνει και εκθετήριο αγροτικών προϊόντων.

«Είναι σημαντικό και για μας γιατί έχει να κάνει με την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας» ανέφερε σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης. «Υπάρχει το οικόπεδο, θα προχωρήσουμε στην κατασκευή του χώρου και έχουμε πει ότι θα είμαστε δίπλα στο Δήμο για ό,τι χρειάζεται, από τεχνογνωσία, γραφειοκρατικά για να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις, αλλά και ως προς τη χρηματοδότηση, ώστε να τον ενισχύσουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο».

Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του εξέφρασε στον Αλέξη Χαρίτση ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, προσθέτοντας ότι συνομιλεί με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δει τον Δήμο Μεσσήνης με άλλα μάτια.

Μαρία Νίκα