Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 02:07

Με 114 συμβασιούχους για πέντε μήνες ενισχύεται και ο Δήμος Μεσσήνης

Με 114 συμβασιούχους για πέντε μήνες ενισχύεται και ο Δήμος Μεσσήνης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Με τα 114 άτομα που προσλήφθηκαν με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος και οι αντιδήμαρχοί του. Δόθηκαν στους συμβασιούχους οδηγίες για τη σωστή εκπλήρωση των καθηκόντων που τους ανατίθενται.

Ο δήμαρχος τόνισε τη σημασία που έχει για το Δήμο η πρόσληψή τους από τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Δρόμοι της Ελιάς». Η δημοτική αρχή, όπως σημείωσε, ευελπιστεί ότι με το προσωπικό αυτό θα μπορέσει να παράγει σημαντικό έργο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, αξιοποιώντας τον καθένα ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία του.
Έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες προμήθειες σε υλικά, καθώς και προγραμματισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν στο αστικό – φυσικό περιβάλλον, στα δημοτικά κτίρια και στις εγκαταστάσεις κοινής χρήσης, στο κοινωνικό παντοπωλείο, στην αποτύπωση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην ενημέρωση των αγροτών.
Η εποπτεία των εργασιών θα γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αντιδημάρχους σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
Στόχος της δημοτικής αρχής, ανέφερε ο κ. Αναστασόπουλος, είναι η αξιοποίηση όλου του προσωπικού σε έργα μικρού κόστους τα οποία όμως έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών.
Στη συνάντηση το λόγο πήραν και οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανασόπουλος και κ. Ηλιόπουλος, οι οποίοι ενημέρωσαν με τη σειρά τους το προσωπικό για θέματα που αφορούν την οργάνωση της εργασίας.