Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 02:46

Περιοδεία Αλέξη Χαρίτση στην Τριφυλία και επισκέψεις σε Μεσσήνη-Καλαμάτα

Περιοδεία Αλέξη Χαρίτση στην Τριφυλία και επισκέψεις σε Μεσσήνη-Καλαμάτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 
Διήμερη περιοδεία στη Μεσσηνία ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης. Σήμερα θα κάνει επισκέψεις στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσήνη. Αύριο θα πάει στους Γαργαλιάνους, στο Κορυφάσιο, το απόγευμα στη συνάντηση στίβου “Παπαφλέσσεια” στην Καλαμάτα και αργότερα στην απονομή των βραβείων διεθνών αγώνων γκολφ, στη Costa Navarino…

Ειδικότερα σήμερα στις 12 το μεσημέρι περίπου θα επισκεφθεί ομάδα παραγωγών στα Φιλιατρά και ακολούθως την εταιρία αγροτικών εφοδίων “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” στα Φιλιατρά, όπως επίσης και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Στη 1:40 το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου θα τον υποδεχθούν οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής Τριφυλίας.
Στις οχτώ το βράδυ θα μιλήσει, με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, σε εκδήλωση στη Μεσσήνη, στο Φιλοσοφικό Κέντρο, με θέμα την επόμενη μέρα μετά την έξοδο από το μνημόνιο.
Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον αμπελώνα και το οινοποιείο του Κτήματος Παναγιωτόπουλου, στο Πύργο Τριφυλίας και ακολούθως θα μεταβεί στο Αμπελόφυτο και το Κορυφάσιο, όπου θα εξαγγείλει με το δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου.
Στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης θα παραστεί στην έναρξη της συνάντησης στίβου “Παπαφλέσσεια”, όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο.
Αμέσως μετά θα πάει στην Costa Navarino για την τελετή απονομής των επάθλων  του 13 Αegean Airlines Pro-Αm, που είναι διεθνής αγώνας γκολφ επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Θα απευθύνει και εκεί χαιρετισμό.