Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 09:15

Αποκαταστάσεις προβλημάτων και παρεμβάσεις καθημερινότητας στο Δήμο Μεσσήνης

Αποκαταστάσεις προβλημάτων και παρεμβάσεις καθημερινότητας στο Δήμο Μεσσήνης

ΒΑΛΥΡΑ, ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ, ΧΡΑΝΟΙ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ 
Έργα για την αποκατάσταση ζημιών σε έργα υποδομής καθώς και για τη βελτίωση της καθημερινότητας, βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαλύρα, την Καρποφόρα, τους Χράνους, το Αχλαδοχώρι, του Δήμου Μεσσήνης. Για τις εργασίες αυτές ενημερώνει η αρμόδια αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Γεωργία Παναγοπούλου…

Ειδικότερα σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνει ότι “συνεχίζονται οι εργασίες στα πλαίσια του έργου, “Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου αρμοδιότητας δήμου Μεσσήνης που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες  της 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2016”, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ , στην Τ.Κ Βαλύρας, για την αποκατάσταση τμήματος δρόμου 650 μέτρων, από το γεφύρι ρέματος Μαυροζούμενας εως κοιμητήριο Βαλύρας.

Έχει ξεκινήσει η κατασκευή σωληνωτού-οχετού για την  ομαλή απορροή ομβρίων υδάτων, στην Τοπική Κοινότητα Καρποφόρας (Ριζόμυλος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης  χώρου πραγματοποιήθηκαν στην Τ.Κ. Χράνων, ενώ αποκαταστάθηκε τοιχίο αντιστήριξης ,για την ασφαλέστερη διέλευση .

 

 

 

 

 

Τέλος, στην τοπική κοινότητα Aχλαδοχωρίου ( Καλαμάκι), ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής σκαλοπατιών για την  ασφαλή διέλευση των επισκεπτών στη θάλασσα.

 

 

 

Oι υποδομές της καθημερινότητας είναι στις άμεσες προτεραιότητες  της συνολικής μας προσπάθειας”.