Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 08:26

Λευκή Νύχτα απόψε στη Μεσσήνη

Λευκή Νύχτα απόψε στη Μεσσήνη

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 
“Μεγάλες προσφορές και πολλές εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους”. Αυτά υπόσχονται ότι θα προσφέρουν απόψε οι επαγγελματίες της Μεσσήνης, στην 6η Λευκή Νύχτα, η οποία θα ξεκινήσει στις οχτώ και θα κρατήσει όσο πάρει…

Η 6η Λευκή Νύχτα έχει διοργανωθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης, το Δήμο Μεσσήνης και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, μας είπε ο ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου καταστήματος υποδημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου 28.

“Το Σάββατο το βράδυ η αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει και καλούμε όλον το κόσμο από την Καλαμάτα και τις άλλες περιοχές της Μεσσηνίας να έρθει να γιορτάσουμε μαζί”, ανέφερε ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και συνέχισε: “Είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο που θα επισκεφθεί και το πανηγύρι να έρθει στην αγορά και να ψωνίσει ποιοτικά είδη και προϊόντα σε καλές τιμές”.

Πρόσθεσε ακόμη ότι “είναι η 6η Λευκή Νύχτα Μεσσήνης, οι επαγγελματίες έχουμε πια εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα ανοίξουμε το απόγευμα και θα μείνουμε ανοιχτοί όσο πάρει, με μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους. Σε ό,τι αφορά το δικό μας κατάστημα υποδημάτων, όπως κάθε χρόνο θα προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία παπουτσιών με μεγάλες εκπτώσεις”.

Σημειώνεται ότι η έναρξη της Λευκής Νύχτας θα γίνει με μουσική από τη Φιλαρμονική της Μεσσήνης, ενώ μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και από άλλα σχήματα.

Για την κίνηση του κόσμου στο εμπορικό κέντρο με άνεση και ασφάλεια θα αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στ.Μ.