Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 09:44

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για μαθητές, εκπαιδευτικούς και άλλους πολίτες στο Δήμο Οιχαλίας

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για μαθητές, εκπαιδευτικούς και άλλους πολίτες στο Δήμο Οιχαλίας

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ 
Εγκαινιάστηκε την Τρίτη, στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγαλά, η συνεργασία του Δήμου Οιχαλίας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης με το Παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την πραγματοποίηση σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών στα σχολεία για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και κάθε ενδιαφερόμενο κάτοικο του Δήμου…

Τα σεμινάρια γίνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού. Στο πρώτο σεμινάριο που έγινε στον Μελιγαλά παραβρέθηκε ο δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σοφιανός Γυπατίδης και άλλοι αιρετοί.

Σε σχετική ανακοίνωση μειώνεται ακόμη ότι “η προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας να ανταποκριθεί σε κοινωνικά θέματα συνεχίζεται. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η “Τράπεζα Αλληλεγγύης” της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οιχαλίας στις αρχές Σεπτεμβρίου μοίρασε σχολικά είδη στα παιδιά των απόρων οικογενειών αυτών καθώς επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα διανέμει τρόφιμα στους απόρους του Δήμου Οιχαλίας”.