Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 18:53

Εγκαίνια στη Μεσσήνη από τη ΝΔ - Κονταδάκης: Πανέτοιμοι για τις εκλογές που όμως θα είναι δύσκολες

Εγκαίνια στη Μεσσήνη από τη ΝΔ - Κονταδάκης: Πανέτοιμοι για τις εκλογές που όμως θα είναι δύσκολες

ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ! 
Εγκαινιάστηκαν το απόγευμα τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεσσήνης της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του πρώην υπουργού και βουλευτή Χρήστου Σταϊκούρα και του γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στυλιανού Κονταδάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη για τις εκλογές, οι οποίες πρόσθεσε ότι θα είναι δύσκολες, μη αποκλείοντας ακόμη και βία και νοθεία! Το βράδυ στην αίθουσα “Ρόδον” θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει και η πρώην υπουργός, ευρωβουλευτής και βουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ χαιρετισμό έχει προγραμματιστεί να απευθύνει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας…


Στυλιανός Κονταδάκης και Πέτρος Σκιαδάς

Τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσήνη βρίσκονται στην πλατεία, στην οδό Μουλαβασίλη και στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πέτρος Σκιαδάς, η πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πρώην δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, ακόμα και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, η οποία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη αντί του Παναγιώτη Νίκα.

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανός Κονταδάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεσσήνης και το Διοικητικό Συμβούλιο για τα νέα γραφεία, ενώ τόνισε ότι συνεχώς σε όλη τη χώρα ανοίγουν νέα γραφεία οι τοπικές οργανώσεις ώστε τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να έχουν ένα σημείο αναφοράς. Σχολίασε ότι “το κάθε γραφείο (της ΝΔ) αποτελεί ένα φάρο που έρχεται να φωτίσει το σκοτάδι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας το οποίο έχει απλώσει η σημερινή κυβέρνηση”.

Σε ό,τι αφορά την οργανωτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ν.Δ. ο κ. Κονταδάκης τόνισε ότι “είναι σε ύψιστο βαθμό εκλογικής ετοιμότητας και οποιαδήποτε στιγμή και αν προκηρυχθούν εκλογές η ΝΔ δεν θα αιφνιδιαστεί από την ξαφνική προκήρυξη αλλά θα αιφνιδιάσει με τον βαθμό εκλογικής ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται”.

Αργότερα σε άλλες δηλώσεις του πρόσθεσε ότι στο Νομό Λακωνίας ήδη έχουν συμπληρωθεί κατά 100% οι καταστάσεις με τους εκλογικούς αντιπροσώπους, σημείωσε ότι το ίδιο ισχύει για την τοπική οργάνωση Μεσσήνης, ενώ και στην τοπική οργάνωση Καλαμάτας ανέφερε ότι το ποσοστό είναι πάρα πολύ υψηλό. Παρόλα αυτά σχολίασε ότι οι εκλογές δεν θα είναι εύκολες, σημειώνοντας ότι ίσως υπάρξουν ακόμη και φαινόμενα βίας και νοθείας!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεσσήνης της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Σκιαδάς, ευχαρίστησε την γραμματεία Οργανωτικού για τη στήριξή της, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα στελέχη του κόμματος στη Μεσσήνη έχουν πολλή όρεξη για δουλειά.

Στ.Μ.