Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 13:50

Ο Εμπορικός Σύλλογος ακύρωσε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του λόγω της τραγωδίας στην Κυπαρισσία

ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας συναισθανόμενος και συμμετέχοντας στο βαθύ πένθος στο οποίο έχει βυθιστεί η πόλη, από τον θάνατο των τριών μαθητών χθες σε τροχαίο στην Τερψιθέα, αποφάσισε την ακύρωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που είχε διοργανώσει…

Όπως ανακοινώθηκε από το Σύλλογο, “σήμερα τα λόγια μας στερεύουν και το συναίσθημα της απέραντης θλίψης κατακλύζει και σκοτεινιάζει τις ψυχές όλων μας.

Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που διαδραματίστηκε στην Πόλη μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αποφάσισε ως ένδειξη πένθους και ανθρώπινης αλληλεγγύης, την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη μας.

Θα πραγματοποιηθεί μόνο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου, σε λιτή τελετή, στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης μας στις 14/12, καθώς και η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση του Συλλόγου μας στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στις 22/12. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη "παγώνει" και θα συνεχιστεί μετά από 30 ημερολογιακές ήμερες.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Εμπορικού Συλλόγου θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες”.