Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 18:36

Προεκλογική ομιλία Π. Νίκα στην Ανδρούσα

Προεκλογική ομιλία Π. Νίκα στην Ανδρούσα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Την Ανδρούσα του Δήμου Μεσσήνης επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του, “ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, επισκέφθηκε χθες την Ανδρούσα, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση στο καφενείο της Κεντρικής Πλατείας. Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στις μεγάλες ευθύνες της Περιφέρειας, που, αν και διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δύο ΕΣΠΑ στα εννιά χρόνια που ασκούσε τη διοίκηση, δεν έχει να παρουσιάσει πουθενά στην Πελοπόννησο έργο αντίστοιχο των χρημάτων που διαχειρίστηκε.
Ειδική αναφορά έκανε επίσης ο υπ. Περιφερειάρχης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανδρούσα στον τομέα της γεωργίας και στην ανύπαρκτη υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. «Η ιστορική Ανδρούσα, τόνισε, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συρρίκνωσης και εγκατάλειψης μιας προσοδοφόρου περιοχής»".