Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 23:29

Ψηφοφορία για το όνομα του γηπέδου του Κάμπου, οι προτάσεις του κόσμου

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 
Δέκα οχτώ ονόματα προτάθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για το όνομα που θα δοθεί στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Κάμπου, του Δήμου Δυτικής Μάνης. Οι προτάσεις έγιναν από κόσμο μέσω της σελίδας του Δήμου στο facebook. Έχουν προταθεί ονόματα που αφορούν κυρίως ιστορικά πρόσωπα της περιοχής αλλά και τοποθεσίες καθώς και ονόματα εμπνευσμένα από το όνομα κορυφαίων γηπέδων του κόσμου…

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από το Δήμο Δυτικής Μάνης, “με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε ότι στην τελική του φάση πέρασε σήμερα ο διαγωνισμός ονοματοδοσίας του Δήμου Δυτικής Μάνης για την επιλογή του ονόματος του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Κάμπου. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και οι προτάσεις που κατατέθηκαν είναι πολλές και πρωτότυπες. Όλα τα ονόματα που προτάθηκαν πληρούσαν το σύνολο των προδιαγραφών, συνεπώς στο σύνολό τους προχώρησαν στην φάση της ανοικτής ψηφοφορίας.

Τα ονόματα που ο φίλαθλος και μη κόσμος καλείται να ψηφίσει έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

1) Αλέξανδρος Κουμουνδούρος

2) Γερήνεια

3) Ζαρνάτα

4) Κορώνι

5) Ταΰγετος ARENA

6) Ιωάννης Κετσέας ΔΟΕ

7) Βενετσάνος Σαράβας

8) Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης

9) Σωτήριος Κουκής

10) Κάμπος ARENA

11) Μαχάων

12) Καμπ- ού

13) Δήμαθλον

14) Γεώργιος Μητσέας

15)  West Mani's Stadium

16) Αγία Βαρβάρα

17) Σπυρίδων Αλεξανδράκης

18) Καπετάν Γιώργη Καπετανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που έλαβε μέρος στην έως τώρα διαδικασία και τον καλούμε να λάβει μέρος και στην τελική φάση της ονοματοδοσίας!

Άλλωστε το Δημοτικό Γήπεδο Κάμπου ανήκει στο σύνολο των Μανιατών και θα φιλοξενήσει τις αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις των αθλητικών ομάδων και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων!”.