Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 00:45

Φορέας διαχείρισης για το Πολυλίμνιο στο πρόγραμμα του υποψήφιου δήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου

Φορέας διαχείρισης για το Πολυλίμνιο στο πρόγραμμα του υποψήφιου δήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου

ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Το μήνυμα ότι ο συνδυασμός του κυριαρχεί πολιτικά και στις ορεινές περιοχές του Δήμου Μεσσήνης, έστειλε η επιτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψήφιου δήμαρχου, Γιώργου Αθανασόπουλου, στο Χατζή, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του, "Δύναμη Δημιουργίας". Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, το βράδυ της Κυριακής θα κάνει προεκλογική ομιλία στην Ανδρούσα...Ειδικότερα, η "Δύναμη Δημιουργίας" ανακοίνωσε τα εξής για την προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου δήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου: "Συνεχίζει δυναμικά τις ομιλίες του ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Την Παρασκευή το βράδυ οι κάτοικοι του Χατζή της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδας, όπου μίλησε, έστειλαν με τη συμμετοχή τους, το θετικό μήνυμα ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» κυριαρχεί και στις ορεινές περιοχές του δήμου Μεσσήνης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε κατά την ομιλία του, ότι είναι πολλά αυτά που δεν έγιναν και κάλεσε όλους σε συστράτευση και συνεργασία για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τις συνθήκες για το καλύτερο αύριο του τόπου. Αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, ενώ ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Βουφράδας είπε ότι προωθείται: Δημιουργία φορέα διαχείρισης για το Πολυλίμνιο, ανάδειξη μονοπατιών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, διευθέτηση ομβρίων όπου απαιτείται, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κ.α. Επίσης έχουν καταγραφεί και προβλέπονται αποκαταστάσεις κτιρίων και αναβάθμιση διαφόρων υποδομών σε τοπικές κοινότητες.
Ομιλία στην Ανδρούσα
Ομιλία στην Ανδρούσα έχει προγραμματίσει για αύριο Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία θα δοθεί στις 8 μ.μ.".