Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 17:33

Λεκτικούς τραμπουκισμούς εναντίον μελών της στους Γαργαλιάνους καταγγέλλει η “Ανταρσία στο Μωριά”

Λεκτικούς τραμπουκισμούς εναντίον μελών της στους Γαργαλιάνους καταγγέλλει η “Ανταρσία στο Μωριά”

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Στόχος τραμπούκων, όπως καταγγέλλει ο συνδυασμός για την Περιφέρεια Πελοποννήσου “Ανταρσία στο Μωριά - Συμπόρευση για την ανατροπή”, έγιναν φίλοι του συνδυασμού που μοίραζαν ενημερωτικό υλικό στους Γαργαλιάνους. Ασκήθηκε λεκτικός τραμπουκισμός κυρίως εναντίον της υποψήφιας με το συνδυασμό Ζωής Πετροπούλου…

Ειδικότερα, στην καταγγέλλια του συνδυασμού σημειώνονται τα εξής: “Το μαύρο έκανε για μια ακόμα φορά την εμφάνιση του με τον κλασσικό γι αυτό απάνθρωπο τρόπο. Με λεκτικούς τραμπουκισμούς και σπορά φόβου την Κυριακή 19/05/2019 στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων, σε καφεστιατόριο. Η επίθεση έγινε ενάντια σε κλιμάκιο φίλων της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ, που πραγματοποιούσαν διανομή πολιτικού υλικού για τις περιφερειακές εκλογές. Στην ομάδα ενημέρωσης συμμετείχε και η Ζωή Πετροπούλου υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Ανταρσία στο Μωριά, στο πρόσωπο της οποίας εστιάστηκαν οι τραμπουκισμοί.

Επιθέσεις τέτοιου είδους δε μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν, αντίθετα μας ενδυναμώνουν. Συνεχίζουμε μέχρι να τσακιστούν τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές. Και θα τσακιστούν από μαζικό λαϊκό κίνημα να είναι σίγουροι οι εμπνευστές τους.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή και  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στο φασισμό, στους πολέμους, στο ξεπούλημα δημοσίων αγαθών, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για δημόσια και δωρεάν περίθαλψη, για την προστασία του περιβάλλοντος”.