Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 10:08

Απόψε στο Πεταλίδι η τελευταία ομιλία Γ. Αθανασόπουλου

Απόψε στο Πεταλίδι η τελευταία ομιλία Γ. Αθανασόπουλου

Με την ομιλία του στο Πεταλίδι, απόψε στις 20:30, κλείνει τον κύκλο των προεκλογικών ομιλιών του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος. Τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα ενώσουν δυνάμεις και θα στηρίξουν τη «Δύναμη Δημιουργίας», εξέφρασε  από τη Βαλύρα, την Τετάρτη...

«Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και το θερμό τους χειροκρότημα, κατέδειξε για μία ακόμα φορά την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο το πρόγραμμα της ‘Δύναμης Δημιουργίας’», τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Αθανασόπουλου, για την ομιλία του στη Βαλύρα.

Όπως επισημαίνεται, «ενώ η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κάνει προεκλογικές παρεμβάσεις στο παρά πέντε, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, η ‘Δύναμη Δημιουργίας’, ο κ. Αθανασόπουλος προβληματίζεται με την κραυγή αγωνίας του Αρχαιολόγου Πέτρου Θέμελη για την ανάπτυξη της Αρχαίας Μεσσήνης, όπως διατύπωσε σε πρόσφατη επιστολή του».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, μιλώντας στην πλατεία της Βαλύρας πρόσθεσε ότι οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που έχει καταγράψει η παράταξή του για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης, περιλαμβάνουν και αναγκαία έργα στην Αρχαία Μεσσήνη. Μεταξύ αυτών, η αντιπλημμυρική προστασία της και η οριοθέτηση του οικισμού καθώς και η μελέτη διευθέτησης ομβρίων.

«Επιπλέον, τονίζεται από τον συνδυασμό, αναγκαία θεωρείται για την προστασία της και η παράκαμψη της Αρκαδικής Πύλης. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βαλύρα και η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου είναι μεταξύ των έργων που έχουν προγραμματιστεί. Επίσης, η αλλαγή δικτύου ύδρευσης σε Τοπική Κοινότητα της περιοχής καθώς και οι αναπλάσεις σε καθορισμένα σημεία, θα προωθηθούν άμεσα μετά την εκλογή της ‘Δύναμης Δημιουργίας’ σε νέα δημοτική αρχή».