Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 10:15

Χαρίτσης στα Φιλιατρά:"Εγκρίθηκε ο φωτισμός του δημοτικού σταδίου"

Χαρίτσης στα Φιλιατρά:"Εγκρίθηκε ο φωτισμός του δημοτικού σταδίου"

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών, έργο ύψους 360.000 ευρώ, με την υπογραφή της πράξης ένταξής του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων...

«Είχαμε πει ότι αυτό το έργο θα γίνει πραγματικότητα και σήμερα ξεκινά η υλοποίησή του», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και π. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών και συνομίλησε με αθλητικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει χορτάσει από υποσχέσεις. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί υπογράφηκε η πράξη ένταξης του έργου του φωτισμού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «κλείνει ένας κύκλος, για ένα έργο για το οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Εξάλλου, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι εκκρεμεί ένα δεύτερο έργο, αυτό του ταρτάν του γηπέδου, το οποίο, όπως είπε, βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. «Μετά το πέρας της αξιολόγησης και αυτού του έργου, θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση, που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικές διοργανώσεις σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Θα είμαστε εδώ για να το εγκαινιάσουμε!», τόνισε τέλος ο Μεσσήνιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι χθες εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για την κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο του Διαβολιτσίου, έργο ύψους 229.000 ευρώ.