Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 13:05

Διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στου Χανδρινού

Διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στου Χανδρινού

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ 
Με το μουσικό σχήμα “Μουσικές Βοήθειες” ξεκινά απόψε, στον υπέροχη τοποθεσία “Πλατάνια”, το διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στο χωριό Χανδρινού της Πυλίας, που συνδέεται με τον γιορτασμό του Προφήτη Ηλία, ενώ αύριο, ανήμερα της γιορτής, το πανηγύρι θα συνεχιστεί με τον Παναγιώτη Μάλαμα και την ορχήστρα του…

Διοργανωτής του πανηγυριού το Χανδριναϊκός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος που σημειώνει: “Για μία ακόμα χρονιά η ομάδα μας μένει πιστή στο ραντεβού της και τιμά τα παραδοσιακά έθιμα διοργανώνοντας το καθιερωμένο πανηγύρι στις 19 & 20 Ιουλίου. Το πρώτο βράδυ το συγκρότημα Μουσικές Βοήθειες θα μας κρατήσει συντροφιά ενώ το δεύτερο βράδυ ο Παναγιώτης Μάλαμας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπόσχεται ένα ωραίο μουσικό ταξίδι σε παραδοσιακά και λαϊκά μονοπάτια.

Η ομάδα μας διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά τη Κυριακή 11 Αυγούστου με τον μεγάλο δημιουργό Βαγγέλη Κορακάκη. Με σεβασμό στο ρεμπέτικο τραγούδι και την ιστορία του σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε από τους ήχους του δεξιοτέχνη μουσικού, της ορχήστρας του και των ερμηνευτών που θα συνοδεύουν το σχήμα, στο  Σε μία καλοκαιρινή βραδιά, με τη δροσιά των πλατανίων και τοπικά εδέσματα, σας περιμένουμε όλους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 και η γενική είσοδος είναι 5€”.