Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 19:51

Τρεις παλιοί και τέσσερις νέοι οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μεσσήνης

Η προηγούμενη ηγετική ομάδα της δημοτικής αρχής Μεσσήνης Η προηγούμενη ηγετική ομάδα της δημοτικής αρχής Μεσσήνης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΣΤ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Τους τέσσερις από τους επτά αντιδημάρχους του άλλαξε σήμερα ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος…

Στη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών κράτησε τον Γιάννη Μπρατσιάκο, ο οποίος θα είναι και ο αναπληρωτής του, ενώ διατήρησε επίσης στη θέση του τον Γιώργο Στραβόλαιμο, ως υπεύθυνο για θέματα υγείας και για τη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου, και τον Γιώργο Αθανασόπουλο, ως υπεύθυνο για τον προγραμματισμό και για τη Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Μεσσήνης είναι οι Ιωάννης Τσούσης, με αρμοδιότητα την Τεχνική Υπηρεσία, Διονύσης Βλαχοδημητρόπουλος, με αρμοδιότητα την καθαριότητα, Γιώργος Παπαδόπουλος, με αρμοδιότητα τον αθλητισμό και τη Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας και Γιώργος Δαβίλλας, με αρμοδιότητα την εποπτεία των υπηρεσιών και τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Κοντοθανάσης, Ελένη Τσέλιου, Αναστάσιος Ηλιόπουλος και Κώστας Φύκιρης, που ήταν αντιδήμαρχοι μέχρι χθες, αναμένεται ότι θα αναλάβουν άλλες θέσεις ευθύνης της δημοτικής αρχής.
Ο Ηλίας Πατσιώτης εξελέγη την Κυριακή με ευρύτατη πλειοψηφία νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, στη θέση του Κώστα Ρούτση, ενώ αντιπρόεδρος και γραμματέας εξελέγησαν οι Νίκος Κωνσταντόπουλος και Μιχάλης Ψαρούλης αντίστοιχα.
Στ.Μ.