Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 23:39

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και συλλυπητήρια από το δήμαρχο για τον θάνατο του 26χρονου Δημήτρη Σαρδέλη

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και συλλυπητήρια από το δήμαρχο για τον θάνατο του 26χρονου Δημήτρη Σαρδέλη

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 
Σε βαθύ πένθος έχει μπει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος μετά το θάνατο του 26χρονου Δημήτρη Σαρδέλη, γιου του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Σαρδέλη. Ο νέος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το βράδυ της Τετάρτης, στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης Φοινικούντας. Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου-Νέστορος με ψήφισμά του, ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, το Συμβούλιο της Κοινότητας Πύλου και φορείς της περιοχής…

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του σημείωσε: “Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του αγαπητού μας Δημήτρη που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Σαρδέλη εύχομαι να βρει την δύναμη και το κουράγιο να πάει μπροστά και ενωμένη την οικογένειά του”.

Σε ψήφισμα της Κοινότητας Πύλου μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι “στις δύσκολες αυτές στιγμές οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του, στην οποία και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!”.