Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 00:36

Πιο δυνατός ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης - Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Γιώργος Πετρόπουλος

Πιο δυνατός ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης - Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Γιώργος Πετρόπουλος

Διευρύνθηκε κατά πολύ η βάση του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, με δεκάδες νέα μέλη και με ενεργοποίηση των παλαιότερων, κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πρόεδρος του οποίου επανεκλέχτηκε ο Γιώργος Πετρόπουλος…

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκλέχτηκαν δύο, από ένας, αντιπρόσωποι στην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης πρώτη φορά εκλέχτηκαν πέντε αντιπρόσωποι την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης σημειώνει για τις αρχαιρεσίες του, τα αποτελέσματα αλλά και τη στήριξη οικογένειας που καταστράφηκε το σπίτι της από πυρκαγιά:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 8/12/22. 

Ψήφισαν 93 μέλη σε σύνολο 118 ταμειακώς εντάξει. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής διπλασιάστηκαν οι Αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΕ - Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και από ένας την προηγούμενη περίοδο πλέον είναι δύο:

1) Πετρόπουλος Γεώργιος

2) Γεωργακοπούλου Σταυρούλα

Επιπλέον εκλέχθηκαν για πρώτη φορά πέντε Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Μεσσηνίας:

1) Πετρόπουλος Γεώργιος

2) Γεωργακοπούλου Σταυρούλα

3) Πουλάκος Ιωάννης

4) Γιαννακόπουλος Παναγιώτης 

5) Καλογερόπουλος Θεόδωρος

Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση στις Ομοσπονδίες δυναμώνει και η φωνή του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης. 

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της απερχόμενης διοίκησης που μερίμνησε και εγγράφηκαν την προηγούμενη περίοδο επιπλέον 40 νέα μέλη, αλλά κυρίως των ίδιων των Μελών ( Παλιών και Νέων ) που αγκαλιάζουν το Σύλλογο. Στο σημείο αυτό η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης ευχαριστεί όλα τα Μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες.

Ακόμα, ενημερώνουμε ότι μετά τις Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. και η εκλογή του νέου Προεδρείου. 

Το νέο τριετές Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης απαρτίζουν οι κάτωθι:

Πρόεδρος: Πετρόπουλος Γεώργιος

Ά Αντιπρόεδρος: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης 

Β´ Αντιπρόεδρος: Παναγιωτόπουλος Θεοφάνης

Γενικός Γραμματέας: Πουλάκος Ιωάννης 

Ταμίας: Γεωργακοπούλου Σταυρούλα 

Μέλος: Χαρλέπα Κωνσταντίνα 

Μέλος: Καλογερόπουλος Θεόδωρος

Τέλος, ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια των Αρχαιρεσιών υπήρχε ένα κουτί όπου μαζεύονταν χρήματα από τα Μέλη του Συλλόγου για την αποκατάσταση της πληγείσας οικογένειας από την πυρκαγιά στην κατοικία τους στην Μπούκα. 

Ευχαριστούμε και πάλι τα Μέλη μας και τα καταστήματα της Μεσσήνης που όπως πάντα δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο στην τοπική κοινωνία και για άλλη μια φορά κατάφεραν και συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσό χρημάτων το οποίο θα διατεθεί σε είδος που θα επιλέξει η πληγείσα οικογένεια.

Μένουμε Μεσσήνη γιατί αγαπάμε τον τόπο μας!

Ενισχύουμε την πόλη μας!

Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά του τόπου μας! 

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία! 

Οι επαγγελματίες της γειτονιάς μας είναι αυτοί που ξέρουμε με το μικρό τους όνομα και αυτοί που παράγουν κοινωνικό έργο τοπικά! 

Οι επαγγελματίες της γειτονιάς μας πάντα θα νοιάζονται για εμάς!”