Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 10:26

Υποψηφιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνας με τον Άκη Κατρίτση

Υποψηφιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνας με τον Άκη Κατρίτση

Τις υποψηφιότητες του Γιάννη Παρασκευόπουλου (Πηγαδούλια) για το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας από τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνας, του Γιώργου Γαλάνη και του Μιλτιάδη Νασόπουλου στην Κοινότητα Καλού Νερού και του Πάνου Παναγιωτόπουλου στην Κοινότητα Αγαλιανής, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης, επικεφαλής του συνδυασμού “Τριφυλία Ενωμένοι”...

 

Στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου κ. Κατρίτση επισημαίνονται σχετικά: “«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος!

Η Δημοτική Ενότητα Αυλώνος την τετραετία που πέρασε βίωσε εγκατάλειψη ενώ τα Κοινοτικά Συμβούλια και οι Πρόεδροι Κοινοτήτων υφίστανται απαξίωση, όπως και οι κάτοικοι. Ούτε καν τις αυτονόητες ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες παρείχε ο Δήμος. Κάτοικοι, Συμβούλια, Πρόεδροι, σύλλογοι εξέφραζαν αγωνιώδεις εκκλήσεις και παρακλήσεις για αγροτική οδοποιία, φωτισμό, νερό ύδρευσης, συχνότερη αποκομιδή απορριμμάτων κ.α.

Κι όμως, ο ευλογημένος αυτός τόπος έχει φυσικούς, περιβαλλοντικούς, οικολογικούς θησαυρούς στο παράλιο μέτωπο και στον ορεινό όγκο καθώς και το θρυλικό και θηλυκό ποτάμι της Νέδας. Έχει ιστορία και πολιτισμό. Διαθέτει πλούτο στη γεωργική γη και την κτηνοτροφία. Έχει ανθρώπους δυναμικούς, φιλοπρόοδους, εργατικούς, φιλόξενους και φιλότιμους.

Η Δημοτική Ενότητα Αυλώνος έχει δυνατότητες για ένα καλύτερο μέλλον! Με υποδομές, προσέλκυση επενδύσεων, ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας και του τουρισμού! Ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα ότι υποψήφιοι του συνδυασμού μας «ΤΡΙΦΥΛIA ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από την Δημοτική Ενότητα Αυλώνος είναι οι:

Γιάννης Παρασκευόπουλος του Χρήστου (Πηγαδούλιας), υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι αγρότης – επιχειρηματίας. Κάτοικος Αγαλιανής. Πατέρας ενός παιδιού. Ασχολείται ευσυνείδητα 30 χρόνια με την Αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Αυλώνος. Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Α. Δριμή. Έχει αναδείξει στο Δημοτικό Συμβούλιο σειρά ζητημάτων και έχει θέσει πλήθος ερωτήσεων για προβλήματα και ανάγκες στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος και ευρύτερα για όλη την Τριφυλία.

Γιώργος Γαλάνης του Δημητρίου, υποψήφιος στη Δ.Κ. Καλού Νερού. Είναι Τεχνολόγος Μηχανολόγος Ηλεκτρονικός. Συνταξιούχος ΟΤΕ. Κάτοικος Καλού Νερού. Πατέρας τριών παιδιών. Διετέλεσε Δήμαρχος Αυλώνος από το 1999 έως το 2006 με σημαντικό έργο. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας από το 2011 έως το 2014 με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Μιλτιάδης Νασόπουλος του Νικολάου, υποψήφιος στη Δ.Κ. Καλού Νερού. Είναι συνταξιούχος Αστυνομικός. Κάτοικος Καλού Νερού. Πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του τ. Δήμου Αυλώνος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αυλώνος την περίοδο 2008 – 2010.

Παναγιώτης (Πάνος) Παναγιωτόπουλος του Αριστομένη, υποψήφιος στη Δ.Κ. Αγαλιανής. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Χρυσοχόος. Κάτοικος Αγαλιανής. Πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσία με σημαντικές δράσεις, παρεμβάσεις και διεκδικήσεις.

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Είναι, μαζί με συμμαχήτριες και συμμαχητές – υποψήφιες & υποψήφιους που έχουμε ανακοινώσει και θα ανακοινώσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες, η δύναμη ελπίδας για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Τριφυλίας.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!”