Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 21:26

Απολογισμός Στάθη Αναστασόπουλου την Κυριακή στο "Ρόδον"

Απολογισμός Στάθη Αναστασόπουλου την Κυριακή στο "Ρόδον"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Τον απολογισμό της θητείας του θα κάνει την Κυριακή, σε εκδήλωση στην αίθουσα συνεστιάσεων «Ρόδον», ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος. Μια εκδήλωση που έχει και το χαρακτήρα της έναρξης του νέου προεκλογικού αγώνα…

Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, «ως δημοτική αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις μας, κάναμε τον πρώτο απολογισμό των πεπραγμένων μας στα μέσα του 2012, που αφορούσε το ενάμισι έτος θητείας της δημοτικής αρχής.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΡΟΔΟΝ, που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού στην έξοδο της Μεσσήνης προς Πύλο, θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων με την ολοκλήρωση της τριετίας 2011 -2013.
Για το λόγο αυτό καλούμε, εκτός από τα μέλη της αυτοδιοικητικής παράταξης «Δημοτική Ένωση Μεσσήνης» και όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να ενημερωθούν για την μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής.
Είναι αυτονόητο ότι το κάλεσμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι ο ενημερωμένος πολίτης με τη συμμετοχή του βοηθά στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου του».