Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 15:32

Καμία στήριξη σε Σταθόπουλο ή Γεωργακοπούλου στην Οιχαλία

Καμία στήριξη σε Σταθόπουλο ή Γεωργακοπούλου στην Οιχαλία

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
Ούτε Αριστείδη Σταθόπουλο ούτε Γιώτα Γεωργακοπούλου… Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Οιχαλίας, Κώστας Ρεϊτζόπουλος, καλεί τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξης να μην υποκύψουν στο λογική του μικρότερου κακού…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
Ούτε Αριστείδη Σταθόπουλο ούτε Γιώτα Γεωργακοπούλου… Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Οιχαλίας, Κώστας Ρεϊτζόπουλος, καλεί τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξης να μην υποκύψουν στο λογική του μικρότερου κακού…

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Οιχαλίας έλαβε ποσοστό 4,63% και εκλέγει τον Κώστα Ρεϊτζόπουλο δημοτικό σύμβουλο, ενώ ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έλαβε στον ίδιο Δήμο 8,21% και ήρθε πέμπτος μεταξύ των οκτώ υποψήφιων συνδυασμών.
Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθώς και για τις ευρωεκλογές της Κυριακής, ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος σημειώνει: «Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Οιχαλίας και την Περιφέρεια.
Καλούμε όλες και όλους με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη, σε κάθε χωριό, σπίτι το σπίτι, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στην δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας, με το ΚΚΕ ισχυρό παντού, για να αποτρέψουμε χειρότερα, να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων, για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, των κυβερνήσεών τους, όπως κι αν αυτές ονομάζονται.
Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το αποτέλεσμα που κατέγραψαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Οιχαλίας και την Περιφέρεια.
Καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών όπως κι αν ονομάζονται που κινούνται στην γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού.
Το ΚΚΕ δεν υπόκυψε ούτε πρόκειται να υποκύψει σε διλήμματα και να επιλέγει το μικρότερο κάθε φορά κακό, που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.
Το ΚΚΕ έγκαιρα έχει ξεκαθάρισε αυτό το ζήτημα από την αρχή της εκλογικής μάχης, να μην προτιμήσει κανέναν από τους υπόλοιπους, και τώρα το λέμε καθαρά! Κανέναν από τους δυο συνδυασμούς της ίδιας πολιτικής έκφρασης!
Ας το καταλάβουν καλά αυτό οι διάφοροι «ψιθυριστές», οι διάφοροι προπαγανδιστές, όλοι αυτοί οι αισχροί αντικομουνιστές, που έχουν όνομα και επώνυμο και ας κινούνται στο σκοτάδι. Ότι και αν κάνουν δεν πρόκειται να πλήξουν το ηθικό κύρος του ΚΚΕ, των μελών και των στελεχών του.
Ψήφος στις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ σημαίνει ότι χτίζονται προϋποθέσεις αναγέννησης του κινήματος, του λαού, συγκέντρωσης δυνάμεων, σε όφελος του λαού. Δώστε δυναμική στο ΚΚΕ για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά.
Καλή δύναμη σε όλους!».