Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 22:07

Ποιοι κέρδισαν στις εκλογές των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, ΟΣΥΑΠΕ 
Οι Θανάσης Αθανασόπουλος με 74 ψήφους, Παναγιώτης Λυμπέρης με 65, Δημήτρης Φαββατάς με 61, Βενετία Μπιτσάνη με 55, Μένης Σταυρόπουλος με 50,  Μιχάλης Πολυδούρης με 50 και Παναγιώτης Αθανασόπουλος με 49 ψήφους, εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Οι εκλογές έγιναν την Τετάρτη, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, ενώ εκλέχτηκαν ακόμη οι αντιπρόσωποι του Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας…

Ειδικότερα, αντιπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απρίλη οπότε θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, εκλέχτηκαν οι Θανάσης Αθανασόπουλος, Νικολίνα Λέκκα, Παναγιώτης Λυμπέρης, Δημήτρης Φαββατάς, Μένης Σταυρόπουλος και Παναγιώτης Αθανασόπουλος.
Αντιπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί το Μάη στην Αθήνα, εκλέχτηκαν οι Θανάσης Αθανασόπουλος, Γιάννης Πουλόπουλος, Νικολίνα Λέκκα, Δημήτρης Φαββατάς, Παναγιώτης Λυμπέρης, Παναγιώτης Αθανασόπουλος και Αθανασία Οικονομοπούλου.
Στ.Μ.