Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 17:59

Δεν βρέθηκε ενοικιαστής για την καφετέρια του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 
Δύο προσφορές κατατέθηκαν κατά το διαγωνισμό για την υπεκμίσθωση της καφετέριας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας όμως και οι δύο απορρίφθηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών. Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με τους ίδιους όρους, δηλαδή με τιμή εκκίνησης όσον αφορά το ενοίκιο τα 1.200 ευρώ το μήνα…

Την επανάληψη του διαγωνισμού αποφάσισε σήμερα, ομόφωνα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι ο σιδηροδρομικός σταθμός, μαζί με την καφετέρια, έχει παραχωρηθεί από τη ΓΑΙΟΣΕ στο Δήμο Καλαμάτας, με μηνιαίο μίσθωμα ύψους 2.500 ευρώ περίπου.
Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα σημείωσε ότι οι εργασίες για τον καθαρισμό του Σιδηροδρομικού Σταθμού και την περιποίηση του πρασίνου συνεχίζονται, ενώ θα ανατεθεί σε εργολάβο το φρεσκάρισμα και το βάψιμο του κεντρικού κτηρίου, ώστε να εγκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό, στον όροφο αυτού, το Γραφείο Υποψηφιότητας της Καλαμάτας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Επίσης ο δήμαρχος σημείωσε ότι έχει γίνει μελέτη και για τον επαρκή φωτισμό του σιδηροδρομικού σταθμού, τονίζοντας ότι σκοπός είναι να πάψει να αποτελεί αυτός μια μαύρη τρύπα στο κέντρο της πόλης.
Σε ό,τι αφορά τις προσφορές για την καφετέρια, αυτές υποβλήθηκαν από την εταιρία Παπακωνσταντίνου Ηλίας και ΣΙΑ Ε.Ε. και από τον Χρήστο Κανελλόπουλο.
Στ.Μ.