Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 15:06

"Μαρτύριο" οι ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο και στην παραλία της Καλαμάτας

"Μαρτύριο" οι ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο και στην παραλία της Καλαμάτας

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 
Και σήμερα γίναμε δέκτες παραπόνων, έντονων μάλιστα, για τις ασφαλτοστρώσεις που ξεκίνησαν χθες στην Καλαμάτα. Ηλικιωμένοι διαμαρτύρονται ότι «εγκλωβίστηκαν» στο αστικό λεωφορείο για πάρα πολύ ώρα, όταν αυτό «κόλλησε» κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, λόγω των ασφαλτοστρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε τμήμα της οδού Κεφάλα και της Νέδοντος…

Σχετικά πάντως με το έργο των ασφαλτοστρώσεων σε σημερινό δελτίο Τύπου ο Δήμος Καλαμάτας σημειώνει: «Σε εξέλιξη βρίσκονται, σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε οδούς της Καλαμάτας, στο πλαίσιο πραγματοποίησης εργολαβίας προϋπολογισμού μελέτης 100.000 ευρώ με το ΦΠΑ, της οποίας ανάδοχος είναι η ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 51,82%.
Η διάστρωση ασφαλτοτάπητα ξεκινά από την οδό Σαλαμινομάχων, βορείως του γηπέδου του Μεσσηνιακού νωρίς το πρωί και θα ακολουθήσει η ίδια εργασία σε τμήματα της οδού Ναυαρίνου, δυτικά του Ιερού Ναού Αναστάσεως μέχρι την οδό Παπανικολή, πλησίον ξενοδοχείου Ostria.
Επίσης, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η απόξεση στην οδό Φραντζή, μετονομασθείσα Κεφάλα από την Νέδοντος έως τα όρια της πλατείας ανατολικά του Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς και στην οδό Αριστομένους, πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών από Πινδάρου μέχρι Σοφοκλέους.
Εάν ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου στις ανωτέρω οδούς, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωσή τους αύριο Σάββατο 11 του μήνα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις οδηγίες του συνεργείου για την αποφυγή ατυχήματος.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα παρευρίσκονται αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Δημοτική Αστυνομία».
Στ.Μ.