Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 23:25

Ο Κωστής Χατζηδάκης στην Καλαμάτα για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κωστής Χατζηδάκης στην Καλαμάτα για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ 
Όπως δείχνουν τα πράγματα η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί σύντομα να αναλάβει και πάλι το τιμόνι της χώρας, υποστήριξε η Νατάσσα Κυριακοπούλου, σημειώνοντας ότι γι’ αυτό το λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, που θα μιλήσει το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμάτα, πρέπει και θα ακούσει τις προτάσεις, τις ιδέες αλλά και τα παράπονα των φίλων της Ν.Δ. Ο Κωστής Χατζηδάκης θα μιλήσει στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και θα ξεκινήσει στις οχτώ το βράδυ…

Ο Κωστής Χατζηδάκης έρχεται στην Καλαμάτα για μια διαδραστική επικοινωνία με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε, σε συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Νατάσσα Κυριακοπούλου. Όπως σημείωσε, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ θα ακούσει τις σκέψεις και τις ιδέες των φίλων του κόμματος. Πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη να ακούσει το κόμμα τι έχει να πει ο κόσμος, τι έγινε λάθος κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση, να γίνει αυτοκριτική, ώστε όταν η Νέα Δημοκρατία επιστρέψει στην κυβέρνηση να αποφύγει προβλήματα του παρελθόντος.
Επιπλέον η Νατάσσα Κυριακοπούλου σημείωσε ότι η ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση αποτελεί μια καλή ευκαιρία ώστε να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, οι άνεργοι, οι επιστήμονες, οι αγρότες, να συζητηθούν σοβαρά θέματα όπως η αφόρητη φορολόγηση, η υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, οι κακές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη μη κάλυψη της ελιάς Καλαμάτας ΠΟΠ και της ελληνικής φέτας ΠΟΠ από τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κράτη της νότιας Αφρικής κ.ά.
Τέλος, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ανέφερε ότι η οργάνωση έχει ξεκινήσει επαφές με τους τοπικούς φορείς, βρίσκεται σε μια διαρκή επικοινωνία μαζί τους, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και να γίνουν οι επεξεργασίες για τις προτεινόμενες λύσεις. Επίσης σημείωσε ότι οι δημοτικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας προγραμματίζουν εκδηλώσεις για θέματα που απασχολούν κάθε περιοχή, όπως οικονομικά, περιβαλλοντικά και οτιδήποτε άλλο.
Στ.Μ.