Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 23:17

Πολιτικές εκδηλώσεις σε Καλαμάτα και Γαργαλιάνους με τον Στέλιο Κούλογλου

Πολιτικές εκδηλώσεις σε Καλαμάτα και Γαργαλιάνους με τον Στέλιο Κούλογλου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 
Σε πολιτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο στην Καλαμάτα και την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου. Το θέμα της εκδήλωσης στην Καλαμάτα είναι η επικείμενη εμπορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αμερική και τον Καναδά, ενώ στους Γαργαλιάνους ο Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα…

Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, «διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του κόμματος και γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου 2016.
Το Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο RΕΧ στην Καλαμάτα, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ TTIP; Η νέα διατλαντική σχέση εμπορίου και επενδύσεων και οι συνέπειές της". Στην εκδήλωση θα προβληθεί και σχετικό με το θέμα κινηματογραφικό υλικό.
Την Κυριακή, 3 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ ο Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η O.M. ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με θέμα  "Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και νεανική επιχειρηματικότητα".
Πρόσφατα, ο Στέλιος Κούλογλου ανακηρύχθηκε στην 3η θέση του «Fair Politician of the Year» στην Ευρώπη για το έτος 2015-2016,  σύμφωνα με την κατάταξη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Oxfam. H διάκριση για τον δικαιότερο πολιτικό, απονέμεται κάθε χρόνο σε όσους με τη πολιτική και κοινοβουλευτική τους δράση αγωνίζονται υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, της καταπολέμησης της φτώχειας και της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο».