Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 18:37

Συναυλία με τους "Εκτός Απροόπτου" και ομιλία με την Βάσω Κόλλια από τη Νέα Δημοκρατία

Ελένη Δούκα, Αγγελική Σκλήκα και Ξανθή Αλατσάκη Ελένη Δούκα, Αγγελική Σκλήκα και Ξανθή Αλατσάκη

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Συναυλία στο Πάρκο του Λιμενικού, διοργανώνει για την Παρασκευή, με τον Παναγιώτη Μάλαμα και τη Σταυρούλα Νικολοπούλου («Εκτός Απροόπτου»), η Δημοτική Οργάνωση Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας. Την Τετάρτη θα ακολουθήσει δεύτερη εκδήλωση, συζήτηση στο ξενοδοχείο «REX», με θέμα τον εκφοβισμό και ομιλήτρια τη Βάσω Κόλλια, πρώην γενική γραμματέα ισότητας των δύο φύλων…

Κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στις εκδηλώσεις απεύθυνε το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης, Αγγελική Σκλήκα.
Σε ό,τι αφορά τη συναυλία της Παρασκευής, η οποία θα ξεκινήσει στις εννέα το βράδυ, η Αγγελική Σκλήκα σημείωσε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που εντάσσεται στη δράση του κόμματος με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο». Η εκδήλωση γίνεται για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας και του παντοπωλείου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ωστόσο καλείται ο κόσμος που θα πάει να προσφέρει, εάν θέλει, είδη που θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία για να αποδοθούν στη συνέχεια στις οικογένειες που αυτά υποστηρίζουν.
Η κ. Σκλήκα σημείωσε ότι η συναυλία θα γίνει από το συγκρότημα «Εκτός Απροόπτου», με τον Παναγιώτη Μάλαμα και τη Σταυρούλα Νικολοπούλου.
Την Τετάρτη, στις οκτώ το βράδυ, στο «REX», θα ακολουθήσει δεύτερη εκδήλωση, συζήτηση με θέμα «Συμμαχία κατά του εκφοβισμού». Κύρια ομιλήτρια, σημείωσε η Αγγελική Σκλήκα, θα είναι η Βάσω Κόλλια, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, ο διευθυντής του 1ου Λυκείου Μεσσήνης Βασίλης Γεωργόπουλος. Ανάλογες εκδηλώσεις, σημείωσε η κ. Σκλήκα, διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά και πάλι τη συναυλία της Παρασκευής, κάλεσμα στα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων να προσέλθουν σε αυτή, μαζί με είδη για να προσφερθούν στα παντοπωλεία, απεύθυνε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξανθή Αλατσάκη. Όπως σημείωσε, ο Σύλλογός της λειτουργεί παντοπωλείο για τα μέλη του, το οποίο μάλιστα έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πρόσθεσε ότι ο Σύλλογος της με χαρά συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση που έχει κοινωνικό χαρακτήρα.
Τέλος, ανάλογο κάλεσμα απεύθυνε η γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ., Ελένη Δούκα.
Στ.Μ.