Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 13:23

Νίκας - Θεοχαρόπουλος συμφωνούν για εύρωστη κεντροαριστερά και Ε.Ε.

Νίκας - Θεοχαρόπουλος συμφωνούν για εύρωστη κεντροαριστερά και Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ 
«Έχω συνείδηση ότι ο συγκεκριμένος χώρος (σ.σ. της κεντροαριστεράς) όσο πιο εύρωστος είναι τόσο καλύτερα θα είναι για την ευστάθεια του πολιτικού συστήματος», τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, υποδεχόμενος νωρίτερα στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο. Επίσης τόνισε ότι οι θέσεις των δύο ανδρών συγκλίνουν, όπως υποστήριξε ότι συγκλίνουν και με τις θέσεις της πλειοψηφίας των πολιτών, για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας…

Ο δήμαρχος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, περιγράφοντάς τον ως ευγενή άνθρωπο, επαρκέστατο σε γνώσεις και πάντα με διάθεση προσφοράς να τον κυριαρχεί. Όπως επεσήμανε, ο σημερινός πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ήταν ειδικός γραμματέας κοινοτικών πόρων και υποδομών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το 2012 και πάντα οι πόρτες του γραφείου του ήταν ανοιχτές, όπως επίσης πάντα είχε διάθεση να βοηθήσει.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανταπέδωσε τα καλά λόγια προς το δήμαρχο, τονίζοντας ότι λειτουργεί αυτοδιοικητικά και είναι αποτελεσματικός. Συνέχισε σημειώνοντας ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι κομματικά χειραφετημένη, ενώ, αναφερόμενος στην κεντροαριστερά, σημείωσε ότι αυτή την περίοδο η δημοκρατική παράταξη ανασυγκροτείται ώστε να είναι ισχυρή απέναντι στον κάθε είδους λαϊκισμό.
Στ.Μ.